Digitalizációs kalauz kkv-knak
Minden, amit az üzlet és a technológia kapcsolatáról tudni érdemes.

E-book: Biztos digitalizációs stratégiák bizonytalan időkben
Szakértői tippek és trükkök kis- és középvállalkozások számára

Ha szeretné tudni, hogy miért szól minden a digitalizációról, mi a kapcsolat a jó üzleti döntés és az adat között, vagy hogy hogyan alakítja a COVID-19 a digitalizációs stratégiákat, akkor töltse le e-könyvünket, és tegye meg az első lépéseket a digitális gazdaság felé vezető úton!

Lehet-e Közép-Európa felhő nagyhatalom?
Egyre szívesebben fordulnak a cégek a technológia felé

Budapest, 2020. október 06.

Ha a digitalizációról beszélünk, akkor a felhőmegoldások gyors terjedése az egyik legevidensebb trend. Kétségtelen ugyanis, hogy az a vállalat, amelyik fel akar készülni a jövőre, felhőben (is) gondolkodik. Az egyes régiók fejlettsége ezen a téren azonban eltérő, ami Európában például éles határvonalat húz a nyugati és a keleti országok közé. Míg Skandinávia és Nyugat-Európa élen járnak felhő-használatban, Közép-Európa igencsak a mezőny végén kullog. De jelenti-e azt, hogy végleg lemaradtunk a fejlődésben vagy ez még megfordítható? Az Aruba Cloud kutatása szerint nyugodtan nézhetünk optimistán a jövőbe.

A kollaboráció második hulláma
Az ember és a technológia nyerő párosa a munkában

Budapest, 2020. október 02.

A munkavállalók közötti együttműködés, vagyis a kollaboráció az elmúlt évek egyik hangzatos üzleti „buzzword”-je volt, amit a munkahelyek utóbbi hónapokban felgyorsult digitalizálódása új szintre emelt. Sőt, míg a járványhelyzet miatti korlátozások sok esetben az informatikai fejlesztésekre is negatívan hatottak, a home office terjedése miatt a kollaborációs alkalmazások és az ehhez kapcsolódó felhőmegoldások a piac fontos mozgatórugójává váltak.

Tanulj meg úszni az online „mélyvízben"!
Kis magyar digitális trendmutató

Budapest, 2020. szeptember 7.

Az elmúlt évek legdiszruptívabb, az üzleti élet rendjét alapjaiban átalakító trendje a digitális transzformáció, amely világszinten meghatározza a vállalatok működését. De hogy állnak ezen a téren a magyar vállalkozások? Felpörgette-e a digitalizációt a járvány és van-e még idő felkészülni a következő hullámig?

Digitalizáció lépésről lépésre
Öt mítosz a digitális transzformáció útjában

2020. szeptember 2.

Néhány évvel ezelőtt a digitalizáció szinte kizárólag a nagyvállalatok missziója volt. Ugyanakkor egy-két év leforgása alatt mind a piac, mind a vásárlói igények olyan mértékben mozdultak el az online csatornák irányában, hogy ma már a kisebb vállalatok számára is a technológiai fejlődés az egyik legjelentősebb feladat az agendán. Mi lehet mégis az oka annak, hogy az integráció lassan halad a kkv-k körében? 

Digitális vállalkozás vagy e-biznisz?
Amitől valóban jövőálló lesz az üzlet

2020. augusztus 30.

A digitális gazdaság egy olyan globális, technológiai alapú piactér, ahol az ügyfelek és a vállalatok online kapcsolódnak egymáshoz – időbeli és térbeli korlát nélkül. És hogy ki vesz részt a digitális gazdaságban? Előbb-utóbb mindenki.

Iratkozzon fel az Aruba Cloud hírlevelére és töltse le szakértői tippjeinket a leghatékonyabb digitális stratégiákhoz!

© 2020 © BlazeArts Kft. Minden jog fenntartva