Digitalizáció a gyakorlatban
Webinárok szakértőktől az egyszerű és hatékony digitális üzletmenethez.

Irány a felhő! – üzleti felhőszolgáltatások

A 2021-es év egyik vezető technológiai trendje a felhő, ami nem hiányozhat a sikeres vállalkozások mindennapi működéséből. A felhőalkalmazások nem csak költségkímélőek, de lehetővé teszik a gyors, könnyen bővíthető, kompromisszum nélküli működést az online térben. Webinárunkon megmutatjuk, hogy hol tart most maga a technológia, hogyan alkalmazkodott a COVID-érához. Felvázoljuk, hogy mit kapunk a pénzükért akkor, ha felhőszolgáltatást vásárolunk, illetve bemutatjuk azt is, hogy miként kerülhet egy KKV a felhőbe, melyek a szükséges lépések.

Adatbiztonság – a digitális vállalat első védvonala

A vállalati digitális infrastruktúrák és az online üzleti folyamatok bővülésével az adat szerepe is egyre jelentősebb. Az adatokat azonban nem elég érteni, védeni is kell a gyorsan szaporodó kockázatokkal szemben. Ha sérülnek, elvesznek, vagy az egyre nagyobb veszélyt jelentő, rosszindulatú kibertámadások célpontjává válnak, az komoly üzleti és reputációs károkat okozhat a vállalkozásnak. De hogyan védjük a weboldalon generált adatokat? Milyen lépésekkel tudjuk garantálni a weboldalon feliratkozók, regisztráló, vásárló ügyfelek biztonságát? És milyen dokumentáció szükséges ehhez? (pl.: impresszum, ÁSZF, adatkezelési szabályzat, Cookie szabályzat stb.). Beszéljünk a legfontosabb adatvédelmi lépésekről!

Adatok újratöltve

Az előző webinár folytatásaként visszatérünk a weboldal analitika legjobb eszközeihez. Megnézzük, milyen lehetőségeket rejt még a Google Analytics, mire jó a Dashboard, és hogy hogyan működik a valós idejű forgalomkövetés. De arra is adunk tippet, hogy hogyan lehet egyszerűen létrehozni követőkódos linkeket hírlevelekhez, közösségi média poszthoz vagy hirdetéshez. A weboldal és a közösségi média – ha jól kezeljük – erősíthetik egymást, ezért példákon keresztül megvizsgáljuk azt is, hogy hogyan érdemes vállalkozásként megjelenni a közösségi médiában.

Mit árul el a weboldal? – Az adatok elemzésének módjai

A weboldal létrehozása után egyetlen vállalkozás sem dőlhet nyugodtan hátra: a digitalizáció még csak most kezdődik! A honlapon keresztül generált adathalmazban értékes információk rejlenek. De mihez juthat hozzá az, aki kíváncsi és egy kicsit nyitott a technológiára? Ha nem szeretné, hogy a Google Analytics, a Google My Business vagy az AdWords ismeretlen varázsszavak legyenek, és érdekli, hogy mit mondanak az adatok, esetleg szeretne gazdagabb lenni néhány SEO-zási tippel, nézze meg webinár-sorozatunk következő részét!

A hatékony online megjelenés alapjai – „Építési útmutató” vállalati weboldalhoz

A weboldal a vállalkozás digitális kapuja, és nem csak azért, mert az ügyfelek jó eséllyel ezen keresztül találnak utat a termékkínálathoz. Egy modern, jól működő kkv számára a figyelmet megragadó, informatív, mégis ügyfélbarát weblap elengedhetetlen, ha sikeres akar lenni a digitális gazdaságban. De mi kell egy honlap létrehozásához? Miként köthető a tárhely a domain névhez? Tárhely vagy felhő? Mire jó a WordPress? Hogy lesz a vállalkozásnak egyedi e-mail címe? Webinárunkon ezekre a kérdésekre adunk választ.

Vissza a jövőbe - Első lépések a digitális útkeresésben

Az év első felében vállalkozások ezreinek kellett napok alatt olyan döntéseket hoznia, amik reményt adhattak a túlélésre a valamelyest kiszámíthatatlan jövőben. Az üzleti élet kihívásai a nyári időszakot követően talán még fajsúlyosabbá váltak, hiszen már nemcsak a 2020-as év eredményessége a tét, hanem az elkövetkezendő 1-2 évre vonatkozó döntések is kiemelt fontosságúak. A digitális világ, az abban való lét bárki számára elérhető, ám nem mindegy, miképp lépünk be a kapuján. Webinár sorozatunk első részében segítünk az első lépések megtételében.

Iratkozzon fel az Aruba Cloud hírlevelére és töltse le szakértői tippjeinket a leghatékonyabb digitális stratégiákhoz

© 2020 © BlazeArts Kft. Minden jog fenntartva