Digitalizáció a gyakorlatban
Webinárok szakértőktől az egyszerű és hatékony digitális üzletmenethez.

Adatok újratöltve

Az előző webinár folytatásaként visszatérünk a weboldal analitika legjobb eszközeihez. Megnézzük, milyen lehetőségeket rejt még a Google Analytics, mire jó a Dashboard, és hogy hogyan működik a valós idejű forgalomkövetés. De arra is adunk tippet, hogy hogyan lehet egyszerűen létrehozni követőkódos linkeket hírlevelekhez, közösségi média poszthoz vagy hirdetéshez. A weboldal és a közösségi média – ha jól kezeljük – erősíthetik egymást, ezért példákon keresztül megvizsgáljuk azt is, hogy hogyan érdemes vállalkozásként megjelenni a közösségi médiában.

Mit árul el a weboldal? – Az adatok elemzésének módjai

A weboldal létrehozása után egyetlen vállalkozás sem dőlhet nyugodtan hátra: a digitalizáció még csak most kezdődik! A honlapon keresztül generált adathalmazban értékes információk rejlenek. De mihez juthat hozzá az, aki kíváncsi és egy kicsit nyitott a technológiára? Ha nem szeretné, hogy a Google Analytics, a Google My Business vagy az AdWords ismeretlen varázsszavak legyenek, és érdekli, hogy mit mondanak az adatok, esetleg szeretne gazdagabb lenni néhány SEO-zási tippel, nézze meg webinár-sorozatunk következő részét!

A hatékony online megjelenés alapjai – „Építési útmutató” vállalati weboldalhoz

A weboldal a vállalkozás digitális kapuja, és nem csak azért, mert az ügyfelek jó eséllyel ezen keresztül találnak utat a termékkínálathoz. Egy modern, jól működő kkv számára a figyelmet megragadó, informatív, mégis ügyfélbarát weblap elengedhetetlen, ha sikeres akar lenni a digitális gazdaságban. De mi kell egy honlap létrehozásához? Miként köthető a tárhely a domain névhez? Tárhely vagy felhő? Mire jó a WordPress? Hogy lesz a vállalkozásnak egyedi e-mail címe? Webinárunkon ezekre a kérdésekre adunk választ.

Vissza a jövőbe - Első lépések a digitális útkeresésben

Az év első felében vállalkozások ezreinek kellett napok alatt olyan döntéseket hoznia, amik reményt adhattak a túlélésre a valamelyest kiszámíthatatlan jövőben. Az üzleti élet kihívásai a nyári időszakot követően talán még fajsúlyosabbá váltak, hiszen már nemcsak a 2020-as év eredményessége a tét, hanem az elkövetkezendő 1-2 évre vonatkozó döntések is kiemelt fontosságúak. A digitális világ, az abban való lét bárki számára elérhető, ám nem mindegy, miképp lépünk be a kapuján. Webinár sorozatunk első részében segítünk az első lépések megtételében.

Iratkozzon fel az Aruba Cloud hírlevelére és töltse le szakértői tippjeinket a leghatékonyabb digitális stratégiákhoz

© 2020 © BlazeArts Kft. Minden jog fenntartva